Motel B&B De Heek is een gezellige Bed and Breakfast rustig gelegen midden in de natuur, omringd door glooiende heuvels en dalen aan de rand van Valkenburg. Centraal tussen de Ardennen en de Eifel en een goed uitgangspunt om een bezoek te brengen aan o.a. Maastricht, Aken of Luik.

De Heek ligt aan de rand van vele bekende natuurgebieden, zoals het Geuldal, Gerendal, Ravensbosch en de Schaelsberg.

U kunt hier heerlijk wandelingen of fietstochten maken in deze prachtige omgeving en gratis gebruik maken van onze wandel- en fietsroutes.

Er is een garage beschikbaar voor de gasten die liever het heuvelland verkennen met fiets of motor (u dient dit wel van te voren aan te geven bij uw reservering). Maak kennis met dit stukje uniek Nederland, waar u bij Motel de Heek in een prachtige omgeving kunt genieten van rust en ruimte.

De Heek ligt op 1,5 km (ca. 15 minuten loopafstand) van het centrum van Valkenburg en 1,2 km van het treinstation. Maastricht en Aken liggen beide op 15 minuten rijden met de auto. 

Er is gratis WiFi beschikbaar in alle kamers en de openbare ruimtes en gratis eigen parkeergelegenheid.

Onze sterke punten

  • Garage; we beschikken over een garage waar motoren en fietsen kunnen worden gestald. Wij vragen u dan om rechtstreeks per email of telefonisch te boeken en dit door te geven zodat u gegarandeerd bent van een plaats in onze garage.
  • Wandelroutes; als u bij ons gast bent kunt u gratis wandelroutes krijgen bij de receptie. Deze routes zijn zorgvuldig door ons zelf samengesteld en variëren van 5 km tot 25 km.
  • Fietsroute; er is een fietsroute bij de receptie verkrijgbaar.
  • Informatiemap; al onze kamers zijn voorzien van een zeer uitgebreide informatiemap met daarin de vele attracties en bezienswaardigheden in Valkenburg en omstreken.
  • Kamers; alle kamers zijn voorzien van een koelkastje en waterkoker zodat u uw eigen gekoelde en warme dranken kunt verzorgen.

 

Met gastvrije groet,

Team Motel-B&B de Heek